SNACKS: RAWFOOD-BOLLAR
God morgon!
Idag gick jag upp lite tidigare för att hinna äta frukost och förbereda mig på landsvägkörning i fyra timmar!
Medan jag är borta i dag så ska ni få ett snackstips som man kan ha med sig som lite mellanmål eller servera som fika. De vart överranskande goda!
Orginalreceptet finns här
Medan jag är borta i dag så ska ni få ett snackstips som man kan ha med sig som lite mellanmål eller servera som fika. De vart överranskande goda!
INGREDIENSER
8 stycken
- 2 dl ekologiska havregryn
- 7 färska dadlar
- 3 msk kallpressad, rå kokosolja
- 1/2 dl kokosflingor
- 1 krm vaniljpulver (eller en vaniljstång)
- 1 krm salt
- 1 msk raw kakao
- kokosflingor (att rulla i)
SÅ HÄR GÖR DU
15 minuter- Mixa allt till en stor boll.
- Går inte smeten ihop späd med lite kaffe eller vatten. Börja med 1 tsk. Vill inte att smeten ska bli lös.
- Ta upp och rulla valnötsstora bollar. Rulla i kokos och ställ kallt. Håller upp till 1 vecka i kylen.

Hoppas det smakar!
PUSS
skriven
Mmmm, dette så veldig godt ut 😋 Jeg har notert oppskriften, og skal helt klart prøve den.