SEMESTER, PRESENT OCH 30-ÅRSFEST

Hej! Jag beklagar bloggningen de sista jobbdagarna, men jag har inte haft tid, det har gått i ett. I torsdags så var vi på Kontraskjæret för att se på fotboll, England - Belgien. 

 
Så kom äntligen den där fredagen innan semestern. Det är alltid lite vemodigt att gå på semester när man jobbar på förskola. Alla 6-åringar ska vidare på skolan och det är några andra ungar som väljer att sluta och byta till någon annan förskola. Det är också någon vuxen som brukar sluta innan semestern.. Så det var en tårfylld eftermdidag innan jag gick hem. Jag fick blommor och en teckning från en av mina ungar jag haft i 1,5 år. I torsdags så fick jag ett fint hudvårdsset. 


Man blir så himla glad när föräldrarna uppskattar en lite extra! 

Igår kväll åt vi en rejäl grillmiddag och sen la vi oss på soffan och slappade och njöt av det är semester för oss båda. 
Idag har vi varit ute och gått på stan. Jag köpte 30-årspresent till Victoria och nagellack till mig själv. Vitt och blått. Vi mötte också en vännina till mig från skolan och åt lunch. Det var trevligt med lite catchup innan vi alla sticker på semester. På vägen hem tittat vi lite på PRIDE-tåget som gick genom Oslo idag! 
 
Och nu i kväll så har jag varit på Hovedøya i Oslo skärgård på 30-årsfest hos min kollega Victoria! Det var himla trevligt! Det var inte så länge sen jag kom hem. Vi spelade volleyboll, satt och snackade och grillade korv.

 
Vi tog båten in till stan och jag gick hem, för jag är svintrött... 
Ska hämta nya krafter och sova snart. 

Hoppas ni har en fin lördag!
PUSS

ÅTTONDELSFINAL

Herregud så spännande det var idag!!! Såg ni matchen?  Sverige skärper till sig när det behövs som mest! Jag trodde nästan inte mina ögon när vi tog ledning och sen rullade det ju bara på! 
Och så måste jag ju poängtera att Tyskland - de regerande världsmäastarna - är ute ur VM! Det är bland det sjukaste jag varit med om. Ungefär lika sjukt som att de vann med 100-0 över Brasilien sist.

(null)


Anledning till att Sverige vann idag var att jag fick världens godaste hamburgare serverad till middag.

(null)

 Och sist men inte minst: jag fick en landslagströja av min man i present! Whoooppaaaa! 

Nu kommer snart svärmor på besök till oss.
Hoppas ni får en fin kväll och firar Sverige seger! 
PUSS 

BANKBESÖK

Hej hopp! 

Idag har jag jobbat till 16:30, sen gick jag hem och sov för jag var så himla trött... Jag blir helt slut av att vara närvarande i huvudet helt till 16:30 på eftermiddagen och prata med föräldrarna och leka med barnen samtidigt. Men det är väl för att det är semester snart antar jag! 
 
I morse var jag och min man på banken och gjorde klart allt med våra försäkringar och lånet till lägenheten. Det blir skönt att åka på semester och veta att allt är klart. 
 
VI har lite besök av Christers familj just nu så vi har varit och ätit middag ute idag. Vi åt asiatiskt! MUMS

I morgon längtar jag till att få se Sverige (hoppas massor på det) tvåla dit Mexico  så att de går vidare till åttondelsfinal i VM! 

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp 06:00! Jag ska lyssna på den nya Adam och Kompani-podcasten som kom ut idag! Lyssnar ni på podcasts?
 
(null)

PUSS