TIME TO OPEN A BOOK

Jaha hörni, då var det dags igen! Att öppna en skolbok.. Med tanke på den praktiska examen vi hade med musik, drama och bild så har vi (i alla fall inte jag) nästan inte öppnat en bok sen innan jul. Så idag köpte jag nya skolböcker och har märkt upp det som ska läsas. Så nu är det dags att bli plugghäst igen! Hehe!

Det enda tråkiga med skolböcker är att de kostar 1 miljard, men det får man väl leva med. Det är ju en investering i livet.

Jag ska fortsätta läsa och snegla lite på landskampen (där det just precis nu blev 1-0 till Sverige) innan jag lägger mig. Jag är ledig i morgon, på dagen och ska träna och dra till tandläkaren igen... 

Ha en fin kväll!
PUSS 

STÖKET PÅ SKOLAN

Alltså, det är kul att vara student, men just nu så är jag så klar för att bli färdig! Det är så jävla (förlåt för mitt språk) mycket stök! Ingenting är på plats och vi ska börja ny kurs nu och nästa vecka ska vi ut i praktik. Så vi ska alltså lära oss allt i dag som vi ska hålla på med i praktik... Och nu ska ha va ledning och utvecklingsarbete  i barnehagen... Det lär man sig ju på en dag! 

Hade varit mycket skönare och lättare att plugga där idag! 

Men vi får bara hålla ut, och ändå försöka bli bra förskolelärare, trots att det är struligt! 
Hoppas alla får en bättre start på denna veckan än mig! Har ni några planer? 
PUSS 

TACOS

Vi i tjejgänget har en tradition som vi har upprätthållt en stund nu och det är att nån gång i veckan få till en tacokväll och ser på film/serier.
 
Så detta gjorde vi i går och vi tittade bland annat på No Strings Attached. 


Filmen var söt och rolig och lite annorlunda än allt annat kärleksdravel som finns. 

Idag ska jag till farmor och farfar i Gamleby och äta smörgåstårta! Det ska bli så gott! 
Hoppas ni får en fin dag!
PUSS