Det finns få

De finns få människor som får mig så glad som min gamla klasskompis! Han är en allt-i-ett-människa. Rolig, trevlig, snäll, ödmjuk, smart.. ja, jag skulle kunna hålla på!
Vi firade hans födelesedag lite i efterskott nu på eftermiddagen. Jag bakade ju en kladdkaka i morse och så kokade jag lite kaffe, och så pratade vi lite! Det var supertrevligt, tycker jag i alla fall :) Hoppas han också tyckte det.
Enda lilla nackdelen var att han var hade redan en baldejt :P Haha, så jag får fortsätta leta!
Tack för en trevlig eftermiddag.De andra människorna som ligger mig nära om hjärtat kommer snart till mig och så ska vi se på TV-n och äta upp resten av kladdkakan som blev över :) Ida, G och Joanna.

Och MallaBallanBoll, åker i väg i morgon, och sen är hon borta hela veckan, för hon ska spela SM-slutspel med Smålandslaget . Kul grej, men hon bara lämnar mig :O!
Hehe, nä då jag är så glad för hennes skull!

Mina vänner är bäst <3

Nu ska jag ta de lugnt, och kanske läsa lite i min bok, medan jag väntar på G och Ida :)

Ha en bra och mysig kväll allihopa!
PUSS

Trött på min mage

Igår kväll tränade jag ju innebandy. När vi skulle spela matcher så fick jag så sjukt ont magen, Jag har typ problem med mina äggstockar, så det är därför :(
Jag blir så trött att min medicin inte fungerar, för det kändes lite som om alla trodde att jag inte ville spela för att jag är ny eller nåt. Men så var det inte! Jag ville spela
Nog tjatat om det, det gick bra den stunden jag var med.

I dag har jag bakat kladdkaka, den står i ugnen, för jag ska fika :)
Jag har sovmorgon till klockan 11 egentligen så frågan är ju vad fasen jag gör uppe? Jag hade ju hunnit baka även om jag gått upp för en halvtimme sen, för nu var ju pappa snäll och diskade åt mig!

Idag har vi svenska och idrott, sen slutar jag. De andra har matte också, men som sagt, inte jag och Malin.
Så nu blir det bloglovin :) Hehe
Ska kolla kladdkakan nu sista minutrarna så att den blir så där perfekt som den bruakr :)

Ha en superbra måndag! :)

Svängig dag!

Imorse var det verkligen en sån där morgon när man inte ville gå upp. Man ville bara ligga kvar i sängen och ta det lugnt  hela dagen, men aa just det, de får man ju inte nä!

I dag har dagen varit upp och ner! I morse på historian var det helt okej, vi hade lite genomgång och så, inför provet på fredag.
Efter historian så fick jag värsta kallduschen. Jag och min gamla klasskompis skulle fika i morgon, men nä då har han kanske bestämt nåt annat i stället! Jaha? Jag då?
Sen blev jag lite pepp efter kören igen, för det var väldigt roligt att se Henkes miner när han hörde en ny låt för första gången idag, och våran körsångslärare, asså hon sjunger som en gudinna! Haha, han log och såg helt uppslukad ut om vartannat! Haha! :D
Samhällskunskapen var som vanligt slapp. Malin och jag pluggade till historian på fredag. Efter klockan 15:00, gick jag och Roy igenom lite MVG-grejer på historian. Sen fick jag åka hem och äta, vilket var tur, för jag var vrålhungrig.

Så nu ska jag typ bara vänta på att innebandyträningen ska börja! :) Jag och Joanna skulle gå dit, från Netto.

Hur har eran dag varit?

Ha en bra kväll!

PUSS