Städar!

Tja!

Majsan goes totally crazy här hemma med sprayflaskan, som ni kanske ser! ;)Väntar även på att min falukorv i ugn och makaronerna ska bli klara, för jag håller på att hungra ihjäl!

Sen ska jag panta burkar, drar ner till stan och hämta lite fler kastruller som Sandra och jag glömde när vi flyttade i helgen.

Sen blir det att slänga sig i soffan!

Det blir förresten inget Barcelona för mig. Varken jag eller Sandra kunde få ledigt. I stället ska jag faktiskt, hör och häpna, till Ronneby, på en student som jag drömt om att få följa med på den senaste månaden. Och tydligen, önskar man bara något tillräckligt så går det i uppfyllselse!

Nu är snart min mat klar, så vi hörs!
PUSS

Ska fota nyinkommet!

Hej hopp!

Lite sliten måste jag erkänna... Vi har haft personalmöte ikväll. Jag och Elisabeth var så trött och vi hade så låg humör att vi höll på att dö! Men vi fick mycket gjort, som vanligt, så det var bra i alla fall!

I morgon när jag har tidig vakt eller på lördag LOVAR jag att jag ska fota lite nytt som jag har köpt. Det har blivit lite vanliga linnen och så, kanske inte så kul att se, men jag tycker det är kul att använda mitt stativ!

Så nu ska jag äta kvällsmat, titta på One Tree Hill och sen sova!
Hoppas alla har det fint, det har i alla fall jag! Jäkligt fint!
PUSS


Awake

God morgon!

Satan vad dåligt jag har sovit i natt... Vridit och vänt på mig..
Men men, man har såna nätter också. 

Var och fikade med Kim i går och käkade en pizza ihop och babblade på om allt och inget i typ 5 timmar :) Kändes skönt.

Så i dag är tydligen tisdag ja, just det, jag var ledig igår ;) Skönt med fyra dagars vecka!

Jag bloggar mer ikväll, tänkte se om jag kan få upp några bilder från Metallica-konserten jag var på förra veckan, så jag lägga till det i min kategoi konserter/events!

Hoppas ni får en fin start på dagen allihop så hörs vi!
PUSSTotaly sleepless