KRISTIANSAND OCH KVÄLLSMYS

God morgon! Eller förmiddag kanske, hehe. 
Igår hade vi en fin dag här. Henriette körde in till Kristiansand och så gick vi på shoppingtur. 5 plagg och 2 par strumpbyxor för under 500 kr! Kanon! 
Sen åt vi lunch på fiskebrygga o pratade om livet. Sen drog vi hem och bytte om och drog till en kompis till Henriette och hennes man i jättefint hus med utsikt över vattnet. Vi drack vin och pratade och skrattade en massa. 


Vi provsatt en bubbelpool och upptäckte att korta Therese kommer väl knappt räcka över vattenytan! Haha!
Sen kom världens snällaste lillebror till Henriette och hämtade oss mitt i natten och körde hem oss. 

Nu ska jag och Henriette äta frukost och så får vi se vad dagen bjuder på.
PUSS 

MAN SOVER GOTT I LYNGDAL

God morgon! Här sitter jag på sängkanten i ett sovrum och väntar på att Henriette ska bli färdig i duschen. Jag har sovit som en stock!!! Från 01:30 till 09:30. 
Idag ska vi åka in till Kristiansand och äta lite god mat och gå lite i butiker. Det är så skönt att vara här och så är det så fint landskap! Jag kan inte se mig mätt på berg och dalar och Lyngdal ligger just i en dal så det är väldigt fint här. 


Den här utsikten vaknade jag till i morse. Jag har fotat en del, men har ingen PC med mig så får visa de när jag kommer hem. 

Ha en fin torsdag!
PUSS 


MOT LYNGDAL

Hej hopp!
Jag har varit lite frånvarande här, men det beror på att det är lite körigt i livet nu. Jag ska åka iväg till min kollega Henriette över helgen och mysa med henne sista semesterdagarna. Så får jag komma tillbaka till verkligheten sen. 


Hoppas ni får en fin helg, vad ni än ska göra! 
PUSS