NY MYSTRÖJA

God morgon! 

Hoppas ni har en fin helg än så länge. Det har jag! Lugnt och skönt. Igår var vi på köpcentret som ligger nära oss så att Christer kunde klippa sig. 
Sen åkte jag till stan för att möta en av tjejerna som är tillsammans med en av grabbarna i Christer grabbgäng från Finnsnes. Vi drack varm choklad och skvallrade. Det var mysigt! Så tog vi en sväng in på den nya fräscha H&M-butiken på Karl Johan. Den var sååå stor! Jag hittade en myströja där på rea, som skrek mitt namn. 
(null)

Väldigt mysig!  Finns att köpa här! 

Idag ska jag köra bil och öva på turerna jag ska köra på torsdag  så jag har gjort de en gång i alla fall, så får det gå som det går! 
Sen ikväll ska vi på middag till ett par som bor inte så långt ifrån oss. Det blir det sista sociala vi har tid till innan lille plutt kommer.
Men först blir det morgonmys i soffan med mitt nya stickprojekt.

(null)
Det ska bli en tröja till mig själv! Gjorde fel två gånger så var tvungen att börja om tre gånger... men nu är jag på rätt spår! 

Vad ska ni göra idag? 
PUSS 


LANDSVÄG DEL II

Hej hopp! 

Jag sitter just nu och planerar min körning jag ska göra på torsdag. Jag har fått sex streckor som jag ska köra. Två av de är utan GPS så jag måste skriva ner vilka skyltar jag ska följa och så ska vi provköra sträckorna på söndag, jag och mannen. 


Så blir det uppkörning i början på mars! Försökte hitta en tid i februari, medan Christer fortfarande är hemma, men allt var fullbokat.. Men vi får försöka köra lite med bebis (håller tummarna för att ungen tycker om att åka bil) så att jag håller inlärningskurvan uppe fram till mars. 

Är det länge sedan ni tog körkort? 
PUSS NÄSTA HELG SKA VI BLI FÖRÄLDRAR

God morgon! 

I går var vi på Ullevål hos läkaren för kontroll. Allt såg bra ut och lillen i magen rörde och sparkade på som vanligt. Läkaren kollade storleken på mitt bäcken och det är väl precis på håret att jag ska kunna föde sätesfödsel som vaniligt och slippe kejsarsnitt. Men vi får se. Det vi ska fokusera först på är att försöka vända på bebisen. Detta sker kl 11:00 på fredag. Om bebisen blir stressad av det eller om navelsträngen skulle råka hamna i kläm så kommer de göra kejsarsnitt med en gång där och då. Men om den visar tecken på att allt är som vanligt, vänd eller ej så väntar vi ett par dagar. Det blir i gångsättning eller snitt under helgen, beroende på om vändningsförsöker lyckas eller inte. 
Så... nästa helg ska vi bli föräldrar!!!! Det är ju helt sinnessjukt! Äntligen! Efter 37 veckors väntan! 
Jag är spänd och nervös, men på ett bra sätt. Det ska bli spännande och vi är så redo nu, så det känns väldigt rätt och bra. 

Det ska bli så fint! Nu är det så många runt mig som har fått barn så det har ju gjort att jag har längtat ännu mer! 
Det är så konstig känsla, för jag vet ju vad jag väntar på, samtidit som jag inte har en aning! 

Hur kände ni som har blivit igångsatta eller planerat kejsarsnitt? Var det konstigt att ha det planerat och veta vad som kommer men ändå inte? 

PUSS