SOMMARKLÄDER

I söndags (medan jag skvallrade med Jennifer i telefonen) så tog jag fram mina sommarkläder och packade ner alla långa ullklänningar och koftor som jag inte har någon användning för på åtminstone (förhoppninsvis??) 3 månader. Och idag skiner solen och det är 21 grader varmt och man blir typ kär i vädret. Så nu , efter träning och lunch så ska jag gå in i duschen och fixa till mig lite. 

 
Och så ska jag ta på mig den där fina skjortklänningen jag köpte förra året och bege mig till skolan för att hålla i kurs för alla ny faddrar som ska passa på alla nya elever som kommer till skolan i augusti! 
PUSS 

NEW TIGHTS

När jag fick lön när jag låg hemma här och tyckte synd om mig själv så köpte jag mig ett par tights som jag längtat efter länge! Så sköna och så sjukt snygga! Så de invigdes igår på första träningen efter tre veckor. Körde ett lugnt pass med lite armar och axlar så att jag inte skulle ta ut mig helt och jag kan röra mig idag! Men det var så skönt och känna blodet pumpas runt i kroppen igen! 

Jag ska träna i dag också nu på förmiddagen. Ett kort gruppass som tränar rumpa och ben. Dags och bli vrålsnygg till sommaren nu ;) hehe! Nä, men det är skönt och ha en frisk och stark kropp året runt, så i sommar siktar jag på mycket promenader, att cykla överallt hemma (har ju inget körkort) och sen gym nån gång i veckan, bara för att inte tappa allt.
 
Så hoppas ni får en fantastisk  dag! Här skiner solen så idag blir klänningspremiär och bara ben! Whoooppa!
PUSS 

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

Åh härliga måndag! 
Idag är jag äntligen tillbaka i skolan! Det är sjukt hur man kan längta efter något som annars är jobbigt och massa stånk och stön.
Förra veckan som var så kände jag mig väldigt ensamen när jag var hemma och såg på serier och inte kunde göra så mycket eftersom man måste hålla sig lugn efter en sån operation jag gjorde i halsen. Fick inte så mycket besök som jag ville ha och kom till insikt med att det är  ganska få nära vänner här i Oslo, tyvärr och jag har också upplevt det förr och det är skittråkigt. Även fast man försöker så är man ensam på söndagar och hade behövt lite sällskap den veckan jag var själv. Så just nu har jag hemlängtan till min semester, då mina tjejer väntar på mig och även mina killkompisar! 
Så nu är det slutspurt på terminstenta om att vara ledare i barnehagen och så är det ett par jobbveckor kvar! KÄMPA!
 

Peppar mig själv med en ny kaffekopp från lagerhaus för 69kr! 

Hoppas ni har en fin måndag och bra start på veckan! 
Tröstar mig själv med att trots att jag har en lång måndag, så får jag äntligen dra och träna! Hallelujah!
PUSS 

PS: Blev ett tyck-synd-om-mig-inlägg nu, men det var inte det som var tanken med det... Tycker bara att det är viktigt att prata om, för det är många som är ensamna men inte vågar säga nåt. DS