Honey, I'm back!

Hej!

Åh, äntligen är min bebis tillbaka i huset! Datorn har varit borta ett bra tag, men nu lovar jag att gottgöra er ordentligt.

I kväll hinner jag inte dock, för Rick är på besök, han kommer snart, och jag måste kolla mail och allt.
Men jag lovar att ta tag i det i helgen!

Nu vet ni att jag är tillbaka!!!
PUSS

Walk the line

God morgon! Det blir tidiga morgoninlägg, för jag är ganska slut om dagarna när jag kommer hem. Men jag tyckte jag jag var duktig i söndags och skrev tre inlägg.

Igår när jag kom hem så läste jag en stund och sen kom G och vi såg på Grease. Det var ett tag sen man såg den, så den var helt okej. Sen blev det sporten på TV och sängen ganska så snabbt.

I söndagskväll såg jag på Walk the Line, som gick på 3:an. Den är baserad på en bok om Johnny Cash's liv. Den var riktigt bra. Den var verkligen gripande och det är nog så man kan föreställa sig en stjärna som håller på att gå under.
Så om ni inte har något att se på någon kväll, hitta Walk the Line, för den är sevärd! Filmen kom ut 2005!
Mer information om filmen finns på imdb.com. Bilderna är även lånade därifrån.


Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon har huvudrollerna!

You just got to love Emma Watson

Här är ett sjukt bra klipp med emma Watson som just nu är högaktuell i filmen"Harry Potter och halvblodsprinsen". Jag tycker det är så skönt att se att hon är en sån genuin tjej fortfarande trots att de finns så sjukt många som beundrar henne. Hon har definitivt båda fötterna på jorden och inget storhetsvansinnne! Såna tjejer hoppas jag inte är alllför sällsynta!Nu ska jag stänga av burken för i dag!
Ha det!
PUSS