FREDAG NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Mysfredag deluxe
 
Läsglasögonen är på, På spåret (vuxenpoäng???) står på i bakgrunden och vinet är upphällt och jag ska läsa till och har läst en stund. Har massor av matematik-litteratur att ta igen, och nu har jag fått låna en bok som kostade 500 kr där vi bara ska ha 67 sidor, så jag sitter och tar viktiga anteckningar från den nu, så slipper jag köpa den.
 
Det är såååå skönt med fredag! Jobbet har gått bra men det är gött o bara vara hemm och ta det lugnt. Och det känns lika välförtjänt varje vecka, hehe!
Hoppas ni får en fin fredagkväll aliihop, vad ni än hittar på. 
 
PUSS 

LÄSER TILL ÖGONA BLÖDER!

Sitter på skolan med grupparbete.. Som tur är så har jag världens bästa grupp som gör att arbetet går väldigt smidigt! Och förhoppningsvis är vi färdiga lite tidigare än vad vi trodde idag, vilket är perfekt, för jag har sån lust att träna! 
Så håll tummarna för att allt fortsätter flyta så att jag kommer iväg på träning ;) 


Och ikväll ska jag, om jag hinner äta middag hos mina svärföräldrar. Det ska bli mys! 
Nu ska vi fortsätta här.. 
PUSS 

VINTERJACKA

Igår passade jag på och shoppa mig en vinterjacka på rean hos Urban på storo. Hos en bekant faktiskt, som jag inte hade en aning om jobbade där. 
Ni hittar den HÄR och den är från märket FLAT TOP!  Den är på rea så passa på!!! Den har kostat 1399 men nu är den nedsatt till 700 kr, alltså 50% rabatt! GÖTT 
 
Sen åt jag en jättegod middag med en nuvarande kollega och en gammal kollega på Egon på storo. Det fick bli en hamburgare och en öl. Det var så himla mysigt och vi satt och pratade en lång stund efteråt.
 
Idag är det grupparbete heeela dagen! Idag ska det blir klart för det är redovisning av vårt arbetet på måndag! Så nu ska jag samla en massa energi och ge mig iväg. Hoppas vi blir klara ganska tidigt ändå. Har inte lust och sitta hela kvällen, plus att jag är inbjuden på pannkaksmiddag hos svärföräldrarna ;)
Men vi ska kämpa på så får vi se hur det går!

PUSS