Stek och bio nästa

Så där nu har jag klarat av introduktionsperioden i alla fall! Och jag har även sagt att de får ringa om de behöver någon som jobbar under de veckorna jag är ledig! :)

Nu väntar solning på altanen om molnen inte är i vägen och lite läsning!

Och ikväll ska jag, Karin och Anna gå och se Eclipse (tredje Twilight)! Fiint ska de bli. Jag ska ta med mig näsdukar, både till att torka dregel med och även tårar om det behövs.

Sen väntar nog Sahara på oss tror jag! Så det ska bli kul! Har inget mer att säga och solen kallar på mig!
PUSS


Ny bikini!

Mycket information i skallen...

Hej!

Snacka om att det var trångt i min hjärna i går kväll när jag skulle gå och lägga mig! Med tanke på all information och nya grejer jag måste lära mig på jobbet så gick hjärnan på högvarv.

Men det kommer nog gå bra i slutändan, det är bara att man måste vänja sig vid arbetet.

Så jag sållade lite innan jag somnade i går och läste en VeckoRevyn! Jag har inte läst nåt skvaller eller sminktips på flera månader!!! Så det var välbehövligt ;)Nu ska jag kika på den nya trailern till Harry Potter och dödsrelikerna del I! Spännande spännande!
Sen blir det lunch och sen stan, på jakt efter en ny bikini! Håll tummarna för att jag hittar nån!

Och i eftermiddag är det jobb från kl: 16:00 till 21:00 som gäller! Och i morgon bitti börjar jag vid 07:00 så vi hörs väl tidigast i morgon eftermiddag innan bion (Eclipse)!

Ha de bäst!
PUSS

Jordgubbar med mjölk

Monday agian!

Den här veckan känns det inte lika konstigt utan skolan, nu har man vant sig! Men jag vet inte riktigt om jag fattat att jag inte ska gå tillbaks till skolan i höst.

Idag ska jag som sagt börja på min introduktionsperiod på gruppboendet jag ska vara på. Det ska bli spännande. Lite pirrig är jag allt, men det ska man vara inför nya grejer :)

Igår kväll åt jag något så somrigt så det finns inte. Ni kanske kan tyda det på rubriken!


Canon eos 1000D + canon ef 50mm f/1.8 + close-up-filter +4
M U M S

Idag gick jag upp vid nio. Jag tänkte att det är onödigt att sova bort halva dagen i dag plus att jag måste vara klar i huvudet om jag ska få in lite information sen.

Så jag har hunnit med att sopa min trapp i alla fall. Det är så himla läskigt bara för det ligger en massa gråsuggor och tvestjärtar i hörnet på varje steg. B L Ä!!!


Canon eos 1000D + canon ef 50mm f/1.8

Nu funderar jag på att åka ner till stan en sväng. Jag får se! Jag är ute efter en ny bikini, men det kanske kan vänta till slutet på veckan då jag är helt ledig! :)

Hur eller hur så hörs vi nån gång! Kanske inte nåt mer idag, men i morgon!

Ha en bra dag och ut med er och njut i det fina vädret!
PUSS

PS: Igår ropade jag hem min första auktion på tradera! Första säsongen i Grey's Anatomy-serien! 66kr med frakt och hela köret!! DS