På bättringsvägen

Hej hopp!

Var ju hos läkaren igår och fick pencillin som jag ska knapra i mig på 10 dagar.
MUMS... 

Så jag ligger här hemma uttråkad som fan och försöker komma på nåt vettigt att göra... Jag har lagt i en tvättmaskin i alla fall så jag tömmer min tvättkorg som är ganska så full. 
Och fullare lär den blir, för är jag är helt frisk så ska täcken och filtar som jag legat och hostat och harklat mig i tvättas också så att bakterierna tvättas bort!
Ingen mer sjuka här nu innan jul!

Trycker i mig treo, apelsinjucie, vindruvor och min medicin så gått det går med halsfluss... Gör ganska ont fortfarande, men jag kämpar. På måndag ska jag till jobbet!
Kan inte ligga här längre, tänker bara på en massa och så tänker jag vidare och så blir jag depp och aa, hamnar i en ond cirkel helt enkelt.

Men min man ringde förut och gav mig en uppgift som inte kräver så mycket energi av mig så det var bra :) Love you honey ♥

Hör av mig senare om det finns nåt kul att skriva om ;)
PUSS 

Grey's Anatomy Säsong 7

Jag har börjat kika på Grey's Anatomy! Och herregud som jag har tittat! Och herregud, vad alla är snygga och fantastiska läkare. 
En mycket bra serie. Fick till och med mannen att titta på ett och ett halv avsnitt igår ;)Nu ska jag pallra mitt sorgsna arsle till läkaren. Åååh, vad jag vill jobba i morgon och gå på mysig teater med ungarna...!! F * C K
 
PUSS