Finally: Nike Free Run!!!

Hej hopp!

Bra dag i dag! Jobbat på som vanligt. I morgon så försvinner lite av mitt ansvar på avdelningen för då får vi en nygammal förskollärare tillbaka! Det ska bli kul :)

Jag tränade i morse innan jobbet, vilket är sjukt gött när jag har senvakt för då är jag ganska pigg på kvällen. Är inte så himla trött och sliten nu liksom! Men jag kommer säkert bli det, för middag har inte kommit i magen än.

Jag har varit och fikat med Heidi efter jobbet och pratade en massa strunt på Wayne's nere i stan. Det var länge sedan jag var nere i sentrum i Oslo (nu har jag till och med slutat använda c i c-orden, ILLA) men det såg ut som vanligt.. 
Men jag fyndade idag efter något som jag längtat ihjäl mig efter sen de kom ut. Kostat 1299 NOK, fick de för
H A L V A  P R I S E T !!!! 650 NOK!!!! :D Glad tjej
De lättaste träningsskorna på marknaden typ! Och såååå snygga! Kommer flyga fram med dessa på löpbandet!

HAPPY!! 

Nu blir det middag, Grey's, Johan Falk och eventuellt lite läsning om huvudet orkar det! Ska upp och hoppa klockan 06:00 i morgon! Men det är fredag! Whooopppaa!!

PUSS

Gavekort från Netcom

För några veckor sedan fick jag ett presentkort på 300 kr från Netcom som present för att jag har varit kund hos de i ett år nu! Och ett rör med karameller ;)Så jag ska iväg till Storo Storsenter och utnyttja detta, ta en kaffe och sätta mig och läsa lite på kaffebrenneriet. 
Onsdagslyx kallas detta! 

Ikväll ska jag laga mat och titta på JohanFalk som jag brukar. Hihi!

Ha de fint! 
PUSS

Belkin iphone-case

Hej hopp! 

Sitter här och trycker mat efter ett gött pass på gymmet! Tog det lite lugnt eftersom jag är liiite snorig men har förhoppninsvis svettat ur mig alla bakterier och skit nu ;) 

Idag har jag det varit en bra dag på jobbet. Tänkt mycket på Kim som ska iväg från detta slaskväder och snöstormar och åka till Thailand! L Y X!Gött väder....?

Efter jobbet tryckte jag lite på gymmet, körde mycket mage och annan styrka. Provade även mitt nya belkin iPhone-fodral så att min telefon slipper få fuktskador av svettet i sport-bhn. Haha! Ikväll ska jag plocka upp resten av mina varor från Sverige, tvål och sånt som det inte var kylskåps-kris med. 
Och dricka te, läsa och somna till nån Johan Falk-film!

Ha de fint allihopa!
PUSS