Gråter som en bebis

Tja!

I dag var det väldigt mycket folk på stan vill jag lova. Och BF07F var också där, och sålde lite fikabröd och sånt, så att vi kan få åka i väg på klassresa.
Vi fick sålt för 1000 kr, så de var ju helt okej.
Jättesöta barn som gick förbi och tittade på alla godsaker.

I går kväll var Joanna och G här och vi lirade Guitar Hero. Det var roligt att kolla på Joanna första gången för hon hade aldrig spelat det innan! Haha :D
G åkte hem ganska tidigit för hon skulle upp och jobba vid klockan 6 på morgonen och sen hade hon match, men Joanna stannade en liten stund till.

Nu i eftermiddag har jag som sagt varit på stan och när jag kom hem tog jag en dusch. Och sen var det dags för One tree hill. Quentin Fields blev ju skjuten förra gången, så nu var det begravning och grejer... Asså hreegud vad tårarna rann! Helt jävla sjukt! Jag bara satt där och grät, som en liten bebis!
Aa, jag vet inte varför jag blivit så känslosam! Kanske man blir det när man blir äldre.

Nu ska jag sätta ihop lite bilder som ska bli i kalendern som mamma och pappa ska få i julklapp. Jag tänkte göra en sån där månadskalender som man kan hänga på väggen med sin egna bilder i. Det tycker dom nog om.

Ni får ha de så bra!
PUSS


 
Tog låten från Ebba! Sjukt bra!

Julstök!

Hej!

Nu ska jag gå ch ta kort på min fina ljusstake så att ni får se den. Jag har en sån där fin traditionell röd. Sen ska jag spritsa pepparkakor som Malin och jag ska stå och sälja i morgon! :D
Så de har varit och kommer vara lite julstök här i dag eftersom det är första advent och sånt i morgon.

Jag har haft uppvisning med mina dansungar i dag! De var jätteduktiga. En liten tjej sa till mig när alla föräldrar och syskon kom :"Herreguud vad många människor!"
Och jag svarade: "Aa, det är allas mamma, pappa, syskon och mormor och morfar och sånt."
Hon ba: "Aa, många e dom!" SÖT? Aa lite grann så ja! :D

Lirade jag Guitar Hero igår? Eh.. Ja :P Så jävla kul.
Brorsan var och köpte World Tour i går Ska bli kul att få spela det någon gång sen.

Så ja jag sk... Just de:
 JOHAN ÅKTE UT!  BRAA!

Jag ska bara klargöra en sak. Jag tycker Johan är jättebra som person och rolig och allt sånt, men jag tycker inte att han platsar i idol för han sjunger inte bra utan jag tycke att nån som borde vara där just nu i stället för honom är Robin E till exempel som jag tycker sjunger skitbra. Jag tycker bara det är bra att Johan inte längre tar nåns plats i Idol, nån som förtjänar att vara där mer än honom. Ingenting annat.

Nu ska de spritsas pepparkakor! :D PUSS

Jag fick Guitar Hero!!!

Som jag har väntat på detta fantastiska spel! Och det var så jävla värt väntan!
Det är så jävla kul! :D Jag fick Aerosmithpaketet!Och Guitar Hero III: Legends of rock!Så nu blir det att vara vaken hela natten :)
Nä men ett tag i alla fall!

Vi åt god mat också. Fläskfilé på risbädd och kantarellstuvning. SÅ JÄVLA GOTT!

Sen ska jag kolla på idol! UT MED JOHAN! 

Vem vill ni ska åka ut?
Vilka två ska komma till final?