EN SÅN DÄR DAG

Igår hade jag en sån där dag ni vet, då allt går åt helvete rent ut sagt. 
Började med att jag skulle försöka ta blodprov inför min operation när jag ska ta bort mina mandlar. Kom dit 10 min efter att de öppnade och då var det 14 människor före mig i kö. Hade inte en chans att sitta där och vänta för jag började kl 09:00. Så jag gick därifrån. Men inte nog med det, HELA min frukostsmoothie hade läckt ut i ett av facken i ryggsäcken... Över en skolbok för 399 kr, min dagbok och lite mer.. Så då ville jag åka hem och lägga mig. 
Men det fick jag inte utan åkte till praktiken och kom 10 minuter för sent. 
Som tur var gick dagen bra! På kvällen var det föräldramöte på mitt eget jobb och jag blev ifrånkörd av bussen som skulle ta mig dit. Vilken busschaufför har inte vett att stanna när man ser att någon springer för att hinna med den, även om busstoppet är tomt! 
Jaja, man har såna dagar i bland. Synd bara att dagen var över 23:30 eftersom jag tvättade ryggsäck igår när jag kom hem. 

Men nu har jag kunnat ta blodprov och jag kommer komma i god tid till praktiken! Så det har börjat mycket bättre än igår. 
Ha en fin dag! 
PUSS 

FIVE SONGS

Vi sparkar i gång denna vecka med fem låtar som går varma i min playlist på Spotify!

Och sist men inte minst, en cover.. Jag brukar inte gilla covers på Gyllene Tider-låtar för de är heliga för mig och ingen annan än de representerar svensk sommar så mycket! Men den här svänger verkligen! 


Den är tydligen två år gammal men den ligger på Digster Fresh-listan på Spotify nu! 

Hoppas dessa kan ge er lite energi att klara av denna vecka också! Nu är det snart maj och vår på riktigt, hehe! 
Ha en fin måndag!
PUSS 

FRIDAY

Då var det fredag igen! Hur ofta kan man säga att tiden går fort? 
Dagen idag har varit bra, varit ganska trött och lite halvt dåsig typ. Tror det är pollen som har börjat komma igång på riktigt här.. Men jag gick till gymmet efter praktiken och tryckte på rejält på armar, axlar och bröstmuskler. Och då blev jag faktiskt piggare! Så himla skönt! Träning hjälper mot ALLT! 

Nu har jag parkerat mig i soffan med ett glas vin, två tidningar som jag köpte (det var 2 till priset av 1! Yey!) och de två senaste avsnitten av Greys Anatomy som har kommit ut idag. 


Så det blir lugnt ikväll, för jag börjar jobba klockan 10 i morgon. Sen i morgon ska jag ut och äta med några fina damer. 
Hoppas ni får en trevlig fredagkväll vad ni än hittar på! 
PUSS