JUL!

Hej!

Hoppas ni allihop har haft en fin jul! Det har jag! Jag firade med mamma och pappa och min man. 
 
 
Sockarna på näst understa bilden fick jag av en släkting till Christer. De är helt fantastiska! 
Och tightsen jag har på mig på understa bilden är en julklapp från Christer. Märket är ICANIWILL. Jag fick också böcker, mammas fina hemmagjorda raggsockor, strumpor, skridskor och idag har Christer köpt skidor åt mig! Bortskämd? Nej då, inte alls! Haha! 
 
I morgon ska jag och Christer åka skridskor så ska försöka fota lite då. Har även lite bilder i kameran som jag ska tömma. 
Nu har jag myst ner mig i soffan med en Harry Potter-film och ska snart äta lite kvällsmat. 
Jag har jobbat en stund idag, men det var nästan inga barn så jag är inte så trött än, men ändå skönt att bara ligga på soffan. 
 
Ha en fin kväll!
PUSS

7E TERMINEN FÄRDIG!

Hej hopp igen! 


Vi hade så sjukt bra flyt på våran gruppuppgift idag så vi blev färdiga! Och när jag var hos min extrakotte så blev jag färdig med det individuella man skulle göra också! Så det är inskickat och klart. 
Och det är så skönt!! Detta betyder att jag bara har en termin kvar! Helt fantastiskt! Så nu ska jag bara jobba resten av året och mysa i jul med mamma, pappa och Christer. 

Hoppas ni också hunnit med det ni ska i julstöket, men ändå inte stressat ihjäl er. Viktigt att mysa också och njuta av tända ljus, lussekatter och pepparkakor ❤️ 

PUSS

25!

Då har det varit min tur också att bli 25! Tog bara 3 veckor innan jag klarar och skriva ett inlägg om det. Men det var en toppendag. Vaknade kl 08:30 av att Jennifer, Karin och Micke sjöng för mig och gav mig en drink på sängen. Så fick jag ett presentkort på Gränsö Spa hemma i Västervik på 700 kr! Så det ska användas nästa gång jag åker hem. 
Så blev det klippning av hår och lite handling och fyllning av ballonger med helium. Sen åkte vi ner till Christer och lagade mat innan folket dök upp kl 19.

 
Så åt vi, drack, spelade twister och pratade en massa. Det var så trevligt att hålla en fest för nära och kära. 
Vi avslutade på natten och så åkte vi fyra hem och var vakna en stund till.

På söndagen kom Christer (hade varit i Stavanger) och lagade frukost till oss och så drog vi ner på stan en sväng och gick runt lite innan vi åkte hem och lagade en brakmiddag. Det var väldigt skönt med besök eftersom jag inte ska hem i jul. Så får jag och mannen hellre ta en tur hem nästa år. 

Hoppas ni får en fin måndag allihop. Vi sitter med det sista på grupparbetet nu, så i morgon går vi på jullov! 
Whoopppaaa! Ska jobba hela julen, men det blir nog bara mysigt.

PUSS