EN HELG MED PÄRONEN

Hej! 

Den här helgen som var så var mina päron på besök. Det var mysigt. Vi var och shoppade, lite till oss själva men mest till bebis! Hihi! 
Det är alltid trevligt med besök hemifrån, att få ses och umgås. 

(null)

(null)

(null)

Hoppas ni har haft en fin helg och har en fin vecka (det är ju snart helg igen!)
PUSS! 

GARNKORG

Inlägget innehåller adlinks

Hej! Medan jag är på konferens ska ni få tips om en fin korg som vi hittade på Christiania belysning här i Oslo, men det finns liknande på H&M home och Ellos. 

 

Finns att köpa HÄR!
Vi har den för att jag ska kunna ha mina garner på en central men diskret plats i hemmet eftersom det har blivit en stor del av mitt liv att handarbeta och att det skapar mindfullnes hos mig.


(null)

(null)

Har ni någon favorit i erat hem?
PUSS


STORSAMLING

God morgon!

Idag har jag gooood tid på morgonen för jag ska inte på jobb. Vi ska på två dagars konferens på Gardemoen med alla i hela Kanvas, som jag jobbar för. Det ska bli himla trevligt! Det var väldigt bra sist när vi var i Stokke för 4 år sedan. Det blir mycket föreläsningar och förhoppningsvis god mat. En toppen kombination helt enkelt. 
Det är skönt att börja lite senare, även om dagen blir längre. Morgnen är min favoritstund på dagen, när jag får sitta vid köksbordet och äta frukost och läsa bloggar eller se på Nyhetsmorgon.

(null)

(null)

Och äta min favoritfrukost som är äggmacka med majonäs och rom på, havregrynsgröt gjort på havremjöl och en koppe kaffe! 

Vad äter ni helst till frukost?

Hoppas ni får en dag!
PUSS