Still in love

Jag och min kamera känner fortfarande kärlek till varandra :) Igår var det underbart höstväder i Oslo och jag behövde frisk luft och rensa huvudet en stund så det var ett perfekt tillfälle att ströva omkring i Sofienebergsparken och knäppa lite kort.

Och igår kväll hade jag lördagsmys nere på Tusenfotingen all by myself :) Det var riktigt nice att bara ligga och dega, äta popcorn och se på NCIS.


Myyys♥

Det var länge sedan jag la upp en nytagen bild på mig själv, men jag tror att jag är mig lik ;)

Nu ska jag bege mig upp på kaninen och säga hej, så får vi se vad som händer resten av dagen!

You know I love you!
PUSS

I blame it on my ADD baby

Fortfarande insnöad på Sail med AWOLNATION!
Okej min vecka kortfattad! Jag har jobbat hela veckan på mitt nya fina dagis. Det har varit lite halvkaos på min avdelning pga att folk inte har dykt upp osv.
Men det har gått bra och nu uppskattar jag helgen mer än ni kan ana ;)
På kvällarna har jag bara umgåtts med mina fina kaniner och lagat lite mat, lyssnat på och sjungit till bra musik och bara slappat.
Just nu sitter jag här med en öl i handen och bara tar det lugnt uppe på kaninen och väntar på att folket ska komma hem från jobbet.
Hoppas att ni inte har tröttnat på mig nu när jag inte har uppdaterat nåt på jättelänge. Det har bara varit kaos i mitt huvud pga jag har blivit singel och med nya jobbet osv, så jag har bara inte orkat.
Men jag ska försöka komma tillbaka igen.
Ha en fin helg så hörs vi!
PUSS