LEONARDO DICAPRIO

Äntligen!!!! Välförtjänt så många år, och nu var det äntligen dags!Och också stort grattis till våran svenska stjärna Alicia Wikander som tog hem en Oscar för sin biroll i The Dansih girl! Den filmen måste man ju se nu. 
Men nu tycker jag vi njuter av en av världens finaste filmscener som någonsin gjorts! Oh my God!
 
PUSS 

EXAMEN 2 OCH 3 AV 4

Förra veckan gjorde jag och min examensgrupp klart de två sista praktiska examener (stavning?) som vi hade! Vi spelade musik i våran konsert om mat och så gjorde vi teater om en dröm. Vi blev skrämda på draman av lärarna och det lät som om vi knappt skulle klara det, men vi fick ett C till slut, så det var ju skönt! 


Så nu har vi två veckor på oss och fixa ihop en teoretisk examen som vi ska framföra den 16e mars. Sen ska det bli skönt med lite ledigt och att få åka hem till mina nära och kära hemma i Västervik.

Just nu sitter jag på kvällsjobb, men vi har precis gjort färdigt läxorna för idag så vi har lagt oss i vartsitt hörn och slappar lite. Lillen är vrålförkyld, så vi tar det lite lugnt idag. Jag är färdig om 40 minuter, så då ska jag dra hem och duscha, äta kvällsmat och så lägga mig och se på 24 innan jag ska sova (nej, jag är fortfarande inte färdig med den än!)
 
Hoppas ni har det fint! 
PUSS 
 

EXAMEN 1 AV 4: BILD

Idag ska jag och min grupp redovisa vårat konstprojekt vi gjorde ute i snøn på den dimmiga sjøn før ett par søndagar sedan! 

 
Det ska bli skønt att bli färdig med en examen idag och så är det musik och drama måndag och tisdag nästa vecka. Sen är allt den praktiska examen färdig och vi har en teoretisk redovisning kvar i mars. 
Så håll tummarna för oss, att det går bra idag! 
PUSS