SMINK

Jag är en av de som aldrig sminkar mig, typ. Jag sminkar mig om vi ska ut och äta, på fest, på konsert och vissa tillfällen när jag känner att jag har tid. Men aldrig i vardagen. Jag har aldrig haft behov för det eftersom jag har inte så dålig hy. En annan anledning till att jag inte sminkar mig i vardagen är för att jag går upp så satans tidigt på morgonen när jag ska jobba, så att ens ta fram mascaran är otänkbart. Sover hellere de 3 extra minuterna de tar att kleta på lite mascara. Men trots detta så tänkte jag att det var dags att uppgradera sminkväskan lite och att rengöra mina borstar. Så det gjorde jag härom kvällen. Jag kastade saker som var gammalt och som jag inte använder. Så gick jag till H&M som jag tycker är prisvärda med tanke på att jag inte använder smink så ofta.


Bronzing Powder 59 kr - från H&M

 Sleek palett 139 kr - frånH&M

Så det blev puder och en ny ögonskugge-palett. Mina borstar rensade jag genom att sätta de i en kopp med vatten och diskmedel i två omgångar och så fick de lufttorka under natten. 

Min foundation kommer från Clinique och är det dyraste jag har i sminkväskan. Min hud är torr och jag behöver en återfuktande foundation, speciellt på vintern. Så är den perfekt för min hudton och väldigt lätt, den är inte så täckande, för det är inte det jag behöver. Jag behöver mer en foundation som jämnar ut min hud och täcker över lite mörkt under ögonen bara, men lämnar ändå ett väldit naturligt resultat. 

Så nu är också sminkväskan redo att möta sommaren. På sommaren använder jag, om möjligt, ännu mindre smink än annars, för då är min hy tipp topp och det räcker med Mascara och kanske ögonskugga när jag ska ut. 

Vad använder ni  för smink?
PUSS 

MR BRUNO

För det första så ska jag säga att jag älskar folk som kan sitt jobb. Folk som arrangerar konserten framförallt. 
Igår åkte vi ut till Telenor Arena i Oslo. Vi tog buss, som var extrainsatt för konsertens skull. När vi kom ut dit så tog den 10 minuter innan vi var inne på området utanför och kunde ta oss en öl. Sen gick det fort att komma in och hitta våra sittplatser. Och när konserten var slut så tog det 1 timmeo 20 minuter till vi var inne i Oslo igen. Det var så himla smidigt allt, trots att det var, håll i er: 23000 personer där!!! 

Men alltså, vilken man! Typ 1,40 lång men sjunger som en Gud! Han rev av alla sina hits och körde ett klassiskt publikfrieri på slutet med Uptown funk. Men jag blev så glad när han körde Just the way you are, eftersom jag skrev att det var min Oslo-låt när jag flyttade hit. Den tog mig med tillbaka i minnebanken.

 

Just the way you are ❤️ #24kmagicworldtour #brunomars

Ett inlägg delat av Maria (@headoverheels91) Maj 24, 2017 kl. 2:54 PDT


Så jag var väldigt nöjd med min julklapp som jag fick av norrmannen! 

Var det någon av er som var där?
PUSS

BIG LITTLE LIES

För ett tag sen såg jag och Christer på en mini-serie som heter Big little lies och finns på HBO. Den har radat upp många bra skådespelare som Nicole Kidman, Alexander Skarsgård och Reese Witherspoon. Reese har även producerat serien. Jag har aldrig varit ett så stort fan av Reese Witherspoon för hon har alltid gjort så tjejiga filmen och inte så mycket med innehåll i, men nu.. Satan. Hon spelar en hemmafru med skinn på näsan och kommer med fräcka kommentarer hela tiden. Hon är fantastisk och det är kul att se en serie som gav mig en helt annan bild av henne och att hon också kan göra roller med lite djup i.

 
 Se den! Det är allt jag kan säga! (Jag tänker inte ens diskutera hur snygg Alexander Skarsgård är eller hur stolt man blir över att han är svensk).

PUSS