FART PÅ MAGEN

Det här inlägget är tidsinställt
 
Hej! 

Detta med att vara gravid är ju spännande. Just nu är jag så uppblåst och försöker hålla magen igång. Men det är inte så lätt alltid.. Jag försöker dricka och promenera för jag har läst att det ska hjälpa. Fick också tips om några droppar av en på jobbet som också är gravid. Jag har inte provat de än för det har varit lite tomt på kontot i flyttperioden, men jag ska köpa de i helgen.

 
Men nu när jag var i affären så hade de nyplockade färska norska plommon! Det borde väl sätta lite fart på magen, tror ni inte?

(null)

(null)


Det är ju väldigt gott i alla fall, så även om det inte är dundermedicin för magen så har jag fått i mig frukt och något som är gott.


Har ni några tips mot trög mage?
PUSS 

DET SOM INTE DÖDAR OSS

Hej hopp! 
 
Nu när vi har flyttat så åker jag ju kollektivtrafik fram och tillbaka till jobbet. Det tar ca en timme från dörr till dörr.  För att fördriva tiden så lyssnar jag på radion på morgonen. Jag har alltid lyssnat på Mix Megapol, enda sen Adam Alsing var där med Gry Forsell på morgnen, men så har jag fortsatt efteråt. Det är himla trevligt med lite svensk morgonradio. Enda tecknet på att jag fortfarande är svensk typ, haha!  

Men på vägen hem så lyssnar jag på ljudbok. Just nu rullar Det som inte dödar oss av David Lagercrantz som är en fortsättning på Stieg Larssons serie om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Jag var lite skeptisk i början, att någon annan än Larsson skulle skriva om de två karaktärerna. Men nu är jag halvvägs in och det är så sjuuukt spännande! Så denna rekommenderar jag varmt. 
Det är himla gött att fördriva en timme på vägen hem med någon som läser för en. Då kan man lägga ifrån sig jobbet, rensa huvudet och vara klar till att ta sig an kvällen. 
 
(null)

Vad brukar ni göra när/om ni åker kollektivt?
Har ni några tips på bra ljudböcker? 
 
Jag använder mig av tjänsten storytel. Eftersom jag har norsk registrerad iphone så är det den med mest svenska tittlar på en norsk app. Jag kan ju säkert lyssna på norska också, men tycker om att höra på svenska. Det är väl bra också så att jag inte glömmer bort mitt språk, när jag snart ska lära det till en liten krabat. 
Registrerar man sig hos Storytel så får man 2 veckor gratis, efter det kostar det 199kr/månad. Inte så dyrt tycker jag med tanke på att man slipper köpa böcker, man har den alltid med sig, tar ingen plats och jag använder den varje dag! (Detta är ingen reklam, tycker bara om deras tjänst). 

Hoppas ni har en fin kväll! 
PUSS 

NAMNLAPPAR

Inlägget innehåller reklam
 Inlägget är tidsinställt
Hej! 

Här kommer det lite tips för er som har barn på förskola eller själv bara vill märka era kläder på jobb. Så som jag, som jobbar på förskola och vill hålla reda på mina kläder. 
Jag har beställt namnlappar från navnelapper.no. Med Vaiana på! De var så fina! 


 
De sitter hårt fast, och så länge du väntar 24 timmar med att tvätta kläderna så ska de sitta fast också efter tvätt.

(null)
Jag har märkt allt jag har i förskolan, här är min vattenflaska. 

Brukar ni märka era saker?
PUSS