Melodifestivalen!

MMS

Jag har klagat en gång på melodifestivalen, och det var första gången. Sen har de varit lugnt, tills nu. Jag har en del att säga. Varför gick inte Anna och Maria vidare? De tillsammans med Agnes och Sarah Dawn Finer va de som sjöng bäst! De tillsammans med Darin gjorde ett superbra jobb! Och precis nu gick hon som sjöng opera vidare! Och inte Sarah! Seriöst! Äh, E.M.D är vidare, så jag får väl vara nöjd. Men man kan ju undra hur folket röstar?

I'm a skidnörd!

MMS

Hej! Här sitter jag och är osocial med Kajsa! Nä, men jag smsar en massa! Vi ska nog snart gå ut och gå, så vi får lite luft och vaknar till lite. I alla fall jag! Men just nu skidnördar vi! Haha! Fast de inge bra för Kalla :( alla trodde på guld, men det sket sig! Aja, nu ska vi vara hurtiga! Puss

Microbloggar nya grejen!

Hej!

Va seg jag känner mig! Fast det är väl för att jag vaknade för två timmar sen. Asså när man sover en stund in på förmiddagen så springer tiden i väg tills när man ska äta mat och sånt.

I går var jag med G. Vi såg på Så ska de låta, och Systrar i Jeans och Ice Age.

I går upptäkte jag en sajt som hette Bloggy.se. Det är en microblogg där man kan dela med sig på 145 tecken vd man gör för tillfället. Sånt tycker jag är kul! Det börjar bli populärt att göra sånt. Det är väldigt många som är aktiva. Så det är väl de som är nya flugan ett tag! Eller vad tror ni?

I dag är det damernas tremil! Hoppas det går bra för Charlotte Kalla!

Ha en bra lördag! Med mycket lördagsgott!

PUSS