MUSIC MONDAY

Som vanligt är jag otroligt dålig på detta. Varför? En kombination av praktik, dubbeldagar och en pojkvän! 
Försöker sparka igång det här igen med att köra ett par låtar som jag nöter just nu! Måndagspepp -låten Shake it off med Taylor Swift och så kärlekslåten Thinking out loud med Ed Sheeran! 
 
 
 Den här låten gör mig inte direkt mindre kär i min norrman! Sitter och ler som en jubelidiot på bussen varje gång den går på i min Spotify-lista.
 
Nu sitter vi med grupparbete i skolan, i morgon har vi redovisning.. Det kommer gå bra, vi är en supergrupp som jobbar hårt, så jag är inte nervös alls! 
Vi hörs kanske senare!
PUSS

PENICILLIN, PLUGG OCH PRAKTIK

Nu börjat allt bli  som vanligt igen!
 
Den här veckan har inte varit min vecka... I måndags fick jag värsta klådan på kroppen av mitt penicillin som jag hämtade ut på morgonen.. Så på tisdagen efter grupparbete och vägledning i skolan så åkte jag till legevakten igen.......... Så trött på det stället!
Så aa, det har gått lite emot mig. Som tur var så hade norrmannen pepptalk med mig i onsdags kväll. Han är fantastisk!!!
 
I fredags kväll satt jag och en klasskamrat och gjorde färdigt ett grupparbete som skulle vara inne idag. Vi satt till klockan nio på kvällen... Suck.. Men nu är det klart och jag har skickat in det i dag.
Och i morgon börjar jag praktiken i en helt ny barnehage. Det ska bli spännande.
 
Nu ska jag se på 24 och mysa lite innan jag ska fixa frukost och sånt till i morgon!
PUSS