Serienörden Maria!

Hej hopp!

Hemgång S N A R T!!!! Duktigt peppad jag är :)

Just nu har jag och Miranda ätit frukost och sett på två avsnitt av Sex and the City. Och så kollar jag på True Blood. Hej serienörd!
Men det är ju så himla bra! Båda serierna.

Så när jag kommer hem ska jag köpa mig Sex and the city-boxenm för just u är det rea på den på cdon.com! 399 riksdaler.

Men förresten, bara så ni vet, så ska jag hem i helgen... HAHA!!!! Åh, min mamma, pappa och bror here I come!Nu ska jag passa på att dansa lite bland alla resväskor och saker som ligger här på vårt rum.
Miranda ska iväg och jobba så nu ska jag släppa lös totalt ;) HAHA!

Bye for now!
PUSS

I painted a picture of you


På Karl Johans gate finns det ett litet café som bara säljer Ben&Jerrys-glass! Fy h**vete va gott det var!En massa fika på Kaffebrenneriet har klarats av både med Heidi och Miranda!


Och så här såg jag ut i lördags när jag och någr grabbar tog en sväng på stan och käkade pizza på Peppes!

PUSS

Soon to come!

Hello!

Hard work work all week long! Förutom i helgen, då har jag tagit det lugnt och inte gjort så himla mycket. Var på inflyttninsfest hos Mikan i lördags men det blev inte alls sent, vilket var skönt.

Idag har jag jobbat på dagis! Massa kul har vi haft. Vi har varit ute och börjat städa upp på gården och sopa osv så att de får bort allt grus! Det är verkligen skönt väder ute vissa dagar, och jag kunde gå runt i tjockbrallor och vanlig hoodie.

Nu ska jag snart laga mig lite mat och sen i kväll ska jag ta tag i träningen igen efter att varit förkyld den gångna veckan.

By the way, jag åker ju för guds skull hem och hälsar på på torsdag. Kommer då vara hemma i 6 dagar! Skapligt nice det ska bli! Jag och mamma ska bl.a. åka till Linköping på tisdagen och bara shoppa, hon och jag.
M Y S

Ha de göttans, så ska jag försöka uppdatera med lite bilder sen!
PUSS