COLOR LINE

Hej hopp! 
 
Vilken fin helg jag har haft! I fredags låg jag på soffan medan min förkylda man var i väg och sjöng och spelade. 
 
 
På lördagen drog vi till color line-terminalen och mötte upp de andra paren vi skulle åka med. Vi fick våra lugarkort och gick ombord nästan först av alla bara för att grabbarna skulle spela. 
 
Vi fick en fin 4 stjärnig lugar som var superfin! 
 
 
Vi gick runt på båten och kikade i affärerna.
Tog även en fin bild! Hahaha! 
 
På eftermiddagen tog vi ett glas i våran lugar och lyssnade på när Christers singel Nordlyset danser på rikstäckande radio.
 
 
Han är så duktig!!  Sen tog vi en powernap och gjorde oss i ordning för en finmiddag. På kvällen satt vi på observationsdäck och drack ett par drinkar innan vi la oss. 
 
På söndagen vakande jag till en av de finaste soluppgångarna jag sett!
 
Sen var vi inne i Kiel ett par timmar och tog en öl och en jägermeister på Kiels bryggeri. När vi kom tillbaka gick jag och Christer lös på taxfreen och såg på bikinifitness. Påminn mig att aldrig träna så mycket och äta så lite. Folk får hålla på med vad de vill, men det där tycker jag inte är fint...
 
På kvällen åt vi julbordsbuffé och tittade sen på när grabbarna spelade. 
 
Vi kom in med färjan idag vid 10. Sen dess har jag packat upp, tvättat sängkläder och lagat tacopaj. Snart ska jag ge mig iväg och träna lite innan det blir kvällsjobb ett par timmar. Det är skönt att åka bort och unna sig gott att äta och dricka, så är det skönt och kunna återvända till en fin vardag. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
PUSS

NORDLYSET DANSER

Min fina, duktiga man har släppt sin första EP. I fredags var den ute. Jag är så stolt över att min pojkvän finns på spotify! Lyssna gärna och dela med andra! 

Idag kom det även en artikel ut i lokaltidningen i nordnorge, med min bild till! 
 

Annars ligger vi hemma på soffan och tar det lugnt. Ingen av oss är helt i form så vi ska bara slappa resten av dagen och äta lite god mat och se på serier. 
PUSS


INFERNO

Hej hopp! 

I helgen har jag tagit det så lugnt som det bara gick. På fredagen fick jag Fajitas av min man och vi hade en kväll på soffan fram till 21:30 då vi gav upp och la oss i sängen och löste sudoku (hälsning Maria och Christer, 87 år) och lyssnade på podcast.
 
På lördagen var det massa snö, och jag skulle på jobb med ponnyridning i en timme, så det blir Kari Traa från topp til tå, hehe! 

 
Sen efter jobb så blev det serier på soffan, helt till jag åkte ner till Karoline från jobb, och hon, jag och Henriette åt sushi och godis och pratade skit hela kvällen. Så tog vi en tidig kväll och jag och Henriette åkte hem runt 22. Så himla skönt med en lørdag som innebar att sitta ner, ta det lugnt och inte vara bakfull på söndagen.
 
Och så igår var jag med Christer hela dagen. Drog hem till honom och såg på fotboll och sov lite. Vi gick ut och åt varsin hamburgare innan vi gick på bio. Vi såg på Inferno, men Tom Hanks! Den var väldigt bra. Jag är säkert lite partisk før att jag älskar ju DaVinci-Koden och änglar och Demoner. Men den är absolut sevärd.Se den om ni tyckte om de föregående filmerna! 

Samtalet som gick mellan mig och Christer i kiosken var: "Ska du ha nåt mer æn dricka?" frågar jag. "Nej.." svarade han. "Okej, jag ska ha popcorn." Jag köper popcorn. Christer och jag har ätit upp halva kartongen innan filmen har börjat... Typsikt! 

Nu ska vi i min studiegrupp jobba vidare, så ska jag på en snabb jobbrunda innan jag ska ta hand om min förkylda man.

Hoppas ni har en fin start på veckan! 
PUSS