60 KG

Igår var jag stark, fysiskt alltså! Det är så himla kul att träna när jag känner att det ger svar i min kropp. Sen ändrar sig inte min kroppsform, och det vill jag inte heller, så länge jag blir starkare och friskare. 
10kg + 5kg + 5 kg = 20 kg!! På båda sidor och så väger stången 20 kg! :D Personbästa!
 
Nu ska jag snart gå ner och köra lite rygg och armar innan jag tar helt påskledigt. Jag blev färdig med mina uppsatser i går, så det är väldigt skönt. Sen ska jag städa och fixa i ordning i lägenheten och ta hand lite om mig själv. 
 
PUSS 

ED SHEERAN PÅ BRÖLLOP

 
Jag döööör!!!! 

Kan man beställa honom till vilket bröllop som helst? Fy satan vad jag grät när jag såg den här videon. En av världens finaste röster och den vackraste låten i hela världen. 
Titta, lyssna och njut! 

PUSS 

PÅSKLEDIGT

Hejsan hoppsan! 
 
Hoppas alla har det fint! Här sitter jag i ett par shorts och en gammal t-shirt och tvättar för fullt.. ;) Så att jag har några kläder och ta på mig när vi ska åka hem på onsdag! Åh, vad jag längtaaaaar!!! 
 
Igår kväll var jag på middag hos Mathias foräldrar (han jobbade) och sen blev det en kväll i soffan framför tv-n. 

Idag ska jag bara ta det lugnt och plocka undan lite här hemma. I morgon ska jag städa och göra färdigt det sista plugget som jag har kvar innan vi åker hem. Har jag sagt att jag längtar hem?
Och ska jag väl klämma in lite träning nånstans de här två dagarna också, innan det ska ätas så det står härliga till hemma! 
 
Hoppas ni har en fin helg!
PUSS