VÄRLDENS GLADASTE

Hej! Idag åker jag till jobbet som världens gladaste tjej! 

Igår satt jag hemma och åt min sushi till middag och såg på 24 och väntade på att Jennifer skulle komma vid klockan 21:30 till bussterminalen. Sen helt plötsligt knackade det på dörren och min första tanke var att det var min hyresvärd. Men i stället var det Jennifer som knackade på alldeles för tidigt med ett släptåg med sig! Jag fick 7 tjejer på besök när jag förväntade mig 1!! Det var verkligen en sån där filmupplevelse som man aldrig förväntar sig! Så vi lagade tacos med allt de hade handlat med sig och åt på golvet o satt och pratade hela kvällen tills vi blev trötta av allt fnitter och gick o la oss på uppblåsbara madrasser och på golvet och i soffan. 
De är helt fantastiska! Lovat mig lunch idag när jag kommer hem från kursen som är färdig klockan 12. Gud vad jag längtar efter att få ta helg!


PUSS

MANDLAR

God morgon!
Det här var ju fruktansvärt tidigt tänker ni, jo men så blir det när man är lite halvfebrig och har ont som fan i halsen och ska upp för att jobba om nån timme. Åh, jag är så trött på mina halsmandlar ... De har också fruktansvärt dålig tajming för jag ska ju få besök av Jennifer i helgen.. Kommer ju ha sjukstuga hela helgen och inte kunna göra nåt kul typ... Åh....
Men ja, vad ska jag göra? Får i alla fall sällskap då om hon har lust att komma hit när jag är sjuk.

Ska försöka vila lite till nu och sen gå och öppna på jobbet så får vi se hur formen tar sig under dagen 
PUSS

ENSAM BLIR STARK

Hej hopp!
Idag har jag praktiskt prov i musik i skolan. Jag ska lägga upp till 10 musikaktiviteter som passar för barnehagebarn och så kommer läraren välja tre-fyra aktiviteter som du ska genomföra med mina klasskamrater. Spännande... Klar för och göra bort mig så att det räcker och bli över för detta årtionde... Önska mig lycka till!

Igår kväll var jag rastlös, så jag åkte upp till mitt berg och tittade på en magisk solnedgång.

 
 
Och satt och tänkte på hur mycket jag älskar den här staden, men ändå inte känner mig riktit hemma här just nu. Det är sjukt hur fyra ord från någon man tycker om så himla mycket kan göra att man mår så här. Jag känner mig faktiskt fruktansvärt ensam just nu. Jag har egentligen ingen som står riktigt nära här längre, med tanke på att jag inte bor med någon om de vännerna jag har har ju sina liv här redan, så ska man hinna ses måste det planeras in i minsta detalj.. Jag saknar någon som jag kan ringa och vi kan ta en cig eller ta en promenad med, spontant, inom en halvtimme... Å andra sidan är det väl bra att jag vänjer mig vid att vara själv och bli stark i mig själv igen.
Så jag har stor hemlängtan och längtar till jul då jag förhoppningsvis får åka hem och vara hemma i en vecka! 
Men jag gör så gott jag kan och hoppas på det bästa.

Hoppas jag kickar ass på provet och att eran veckan blir bra!
PUSS