FIRAD I FÖRSKOTT!

God morgon! 
Igår var jag och Frank hemma hos Ida (som sitter med de bästa muffinsen i världen) och blev firade i förskott eftersom både jag och Frank fyller år i morgon. Vi myste till det rejält som ni ser på bilderna! Vi firade också att vi är färdiga med ännu en examen i skolan. 


 
Det var så mysigt och jag och Frank fick varsin present, Jag fick massa godis och dvdn Aristokattene, på norska, de klagar alltid på att jag kan alla Disney-repliker på svenska men att jag inte integrerat mig på den biten här än ;) Så nu är det väl dag efter 4 år och 2 månader! Hah! Frank fick partyalias, spelet av mig och Ida.

Idag är det en lång dag, så jag ska äta energirik frukost nu och sen dra iväg till skolan! Kanske hös senare 
PUSS 
 

SPARKAR IN EN LÅNG VECKA

Hej hopp! 

Nu har jag sparkat in denna vecka med morgonträning! Gött kött! Så nu ska jag äta upp min frukost, duscha och sen ge mig i väg till skolan i ett par timmar :) 
 
Idag när det grått och trist ute så längtar man lite till värmen igen! 
Men jag längtar också tills jag och Mathias ska åka till ett julpyntat Stockholm och mysa en helg tillsammans.

Men denna vecka ska bli rolig den också, världens längsta men men...
Mån: Skola, bli firad av Ida och Frank
Tis: Skola och kvällsjobb
Ons: Jobb och extra personalmöte - på min födelsedag
Tors: Jobb och kvällsjobb
Fre: Jobb och Julbord med klassen
Lör: Jobba
Sön: Mysa hemma, med städ och fix och tända första ljuset i adventsljusstaken
 
Så detta blir  bra! 
Nu blir det duschen! 
PUSS 

HEMTENTA............

Suck pust stånk och stön! I Skrivande stund har jag 1756 ord kvar på min uppsats om hur man ska få in religon och samhällskunnskap i barnehagen. Och nu sitter jag lite fast! Jag behöver hjälp, så jag ska läsa lite i mina böcker så får vi se om jag får nån inspiration. Sitter här med min vapendragare Frank og skriver på varsin dator på Espresso House precis vid skolan. Det rengar och är skittråkigt väder ute så det är mysigt och sitta på café med en varm kopp kaffe och en massa mummel runt omkring och lite musik eller en podcast i lurarna! Då jobbar jag som bäst, med mycket ljud runt omkring.
 
Bild från igår från Joe and the Juice.
 
Hoppas inspirationen kommer! Ska försöka ha ett första utkast färdit till i morgon så det bara är och renskriva, sätta källhänvisning och innehållsförteckning på lördag. Så det är bäst jag jobbar på nu.........
 
PUSS