EN MAGISK DAG!

Åh herregud idag har vi haft det toppen! Verkligen terapi för själen. 

(null)
Vi åkte ut till Västervik resort (Lysingsbadet) runt 10:30 och hyrde en tvåmanskajak. Det kostade 550kr för 8 timmar! Ett väldigt bra pris tycker jag. 
Sen fick vi lite rekommendation om vart vi kunde paddla och stanna och fika innan vi gav oss iväg. Jag har paddlat en gång för 9-10 år sen när jag gick på gymnasiet så jag var lite spänd på hur det skulle gå. Men det gick över förväntan och det var inte alls svårt!

(null)

Vi gick i land på Spårö och åt våran matsäck och solade oss lite medan vi vilade och hämtade andan. 
(null)

(null)

(null)

Nu ligger jag i sängen, helt slut efter en hel dag på sjön! Jag ska lyssna på ljudbok och sen sova!

Vad har du gjort idag?

Godnatt
PUSS

THREE BILLBOARDS OUTSIDE OF EBBING, MISSOURI

I förrgår såg jag och mannen en väldigt bra film som jag rekommenderar till en regning sommardag eller en tidig trött kväll! 


Den är annorlunda, ger dig en tankeställare om livet och har bra karaktärer som du bryr dig om! 

Hoppas ni gillar den!
PUSS

BILBINGO, BRÄNNBOLL OCH PARKEN

Hej! Jag blev visst lite dålig på det här igen när jag hade semester på riktigt här hemma. Min ursäkt är att vi är ute och far en del och träffar folk och äter mat. Det är typ det vi gör! Haha! Men det är väl det semestern är till för?

Igår kväll var jag och mannen på bilbingo. Det var väldigt mysigt, trots att vi inte vann något.. Har ni varit på bilbingo någon gång? 
(null)

Och ikväll har vi varit i parken med mina tjejer med tillhörande folk/partners. Vi spelade brännboll, åt mat och spelade kubb. Det var så himla mysigt! 

(null)

Vi brukar alltid samlas ett par gånger medan alla är hemma för att kunna umgås och ta ifatt det vi missat sen vi sågs sist. Vi är ett gäng på 8 stycken som har hållit ihop sen gymnasiet och stöttar varandra i vått och torrt. Det är fantastiskt att ha ett gäng runt sig där man kan ringa vem som helst och alltid få hjälp med vad det än må vara. Sen bor vi inte i samma stad längre, men vi tacka sociala medier för allt finurligt man kan göra nu för tiden. Jag unnar alla att ha ett sånt gäng som jag har! 

Nu har jag lagt mig i sängen för att läsa lite innan jag ska sova. I morgon ska jag och mannen ut på äventyr! Jag återkommer mer om det i morgon! 

Hoppas ni har haft en fin kväll! 
PUSS