DAG 2 -SUMMERBURST 2015

Hej hopp!
Nu sitter jag på bussen hem mot Oslo. Ska sitta här i 8 timmar så jag ska försöka sova lite snart. Tänkte bara uppdatera om den sjukaste kvällen igår! Det var sånt jävla drag igår, mer folk och ännu mera maxat än i fredags! Hela Gärdet kokade över när Axwell och Ingrosso tog över spakarna! Vilka kungar de är! 
Vi hoppade och skrek och dansade ur oss våra sista krafter i lite lätt duggregn, vilket bara var skönt för det var varmt i ett packar publikhav. 

Man fick en gnuggis med spelschema, vilket var praktiskt så man kunde tajma toalettbesök och matpaus 


Här är vi en del av gänget! Jag älskar er så mycket! 



Om man gillar sån här typ av musik så måste man åka på summerburst. Det är världens drag, alla är glada och även om det såg ut att börja ösregna så var stämningen på topp! 
Inatt när vi kom hem satt vi och varvade ner i lobbyn på hotellet och övertrötta som vi var så skrattade vi tills vi fick kramp i magen. Den känslan är ju helt fantastisk. Man bara tittar på varandra så börjar man skratta och till slut har man glömt vad man skrattar åt! 

Nu ska det dock bli skönt att komma hem och sova en natt i sin egen säng innan det bär av till jobb i morgon. Men detta kommer jag leva på länge! 

PUSS 

1 Josephine :

skriven

Ja det var verkligen hel grymt!!!

2 Sandra Ajax:

skriven

Det var verkligen grymt! Bästa starten på sommaren :)

Kommentera här: