SMINK

Jag är en av de som aldrig sminkar mig, typ. Jag sminkar mig om vi ska ut och äta, på fest, på konsert och vissa tillfällen när jag känner att jag har tid. Men aldrig i vardagen. Jag har aldrig haft behov för det eftersom jag har inte så dålig hy. En annan anledning till att jag inte sminkar mig i vardagen är för att jag går upp så satans tidigt på morgonen när jag ska jobba, så att ens ta fram mascaran är otänkbart. Sover hellere de 3 extra minuterna de tar att kleta på lite mascara. Men trots detta så tänkte jag att det var dags att uppgradera sminkväskan lite och att rengöra mina borstar. Så det gjorde jag härom kvällen. Jag kastade saker som var gammalt och som jag inte använder. Så gick jag till H&M som jag tycker är prisvärda med tanke på att jag inte använder smink så ofta.


Bronzing Powder 59 kr - från H&M

 Sleek palett 139 kr - frånH&M

Så det blev puder och en ny ögonskugge-palett. Mina borstar rensade jag genom att sätta de i en kopp med vatten och diskmedel i två omgångar och så fick de lufttorka under natten. 

Min foundation kommer från Clinique och är det dyraste jag har i sminkväskan. Min hud är torr och jag behöver en återfuktande foundation, speciellt på vintern. Så är den perfekt för min hudton och väldigt lätt, den är inte så täckande, för det är inte det jag behöver. Jag behöver mer en foundation som jämnar ut min hud och täcker över lite mörkt under ögonen bara, men lämnar ändå ett väldit naturligt resultat. 

Så nu är också sminkväskan redo att möta sommaren. På sommaren använder jag, om möjligt, ännu mindre smink än annars, för då är min hy tipp topp och det räcker med Mascara och kanske ögonskugga när jag ska ut. 

Vad använder ni  för smink?
PUSS 
1 Bella:

skriven

Kul med nytt! Jag själv använder L'oreals och Maybellines produkter.

http://nouw.com/bellss

Svar: Så bra att du hittat något du är nöjd med! :)
Maria Pettersson

2 Gabriella :

skriven

Åh så roligt med nya produkter!!

Svar: Ja :)
Maria Pettersson

3 j:

skriven

bra tips!!

Svar: tack :)
Maria Pettersson

4 emeliesandelia.se:

skriven

Så skönt att inte sminka sig och så bra för huden!!

Har väldigt mycket olika produkter. Allt från Mac till Lóreal :)

Svar: Ja, det är faktiskt väldigt skönt. Speciellt efter långa dagar å komma hem och bara kunna stupa rätt i säng! :)
Maria Pettersson

5 Tilda Barkselius:

skriven

Härligt med lite nytt!

Svar: Ja, det behövdes! :)
Maria Pettersson

6 Mikaela:

skriven

Kul med nytt smink! Brukar också köra på H&Ms egna smink, det är minst lika bra som dom dyra märkena :)

Svar: haha, hade jag också haft om jag nu inte hade haft barn och varit alldeles för lat för att gå ut någon lördag eller fredag :P

Svar: Hehe ja, sant! :)
Maria Pettersson

7 Matilda:

skriven

Heej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen (: Kraam!

Svar: Jag är med igen! :)
Maria Pettersson

8 Sara Ekman:

skriven

Älskar smink, finns så mycket kul :)

Svar: Ja, verkligen :)
Maria Pettersson

Kommentera här: