Ett litet stycke vardagslyx!

Hej hopp!

Idag är det bättre, jag är på bättre humör, inte riktigt på topp än, men det kommer nog till helgen. 
I förrgår och igår tränade jag och käkade och såg på NCIS. Typ det jag orkade. Jag tror inte ens jag byrdde mig om att dra på TV-n nån av dagarna.
Igår sa jag godnatt till darling vid 21:45 för jag skulle upp 05:45 i morse! Kul!
Å andra sidan promenerade jag hem i dag eftersom jag slutade 14:30 :)
Och så har jag lagat massa pyttipanna så det blev över till i morgon också, och till och med en matlåda! Redigt nice, och gott!
Jag har även en tvättmaskin i gång, tvättat en redan och så har jag skurat badrummet. Allt detta på 2,5 h! Duktig Maria! Klapppar mig själv på axeln ;)

Så nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en liten godispåse?! (japp, köper det i stället för cig nu i veckorna, syndar fortfarande på helgerna dock!) Jag måste ändå bort till meny och handla frukost.

Angående rubriken så hade fina Lotta på jobbet bakat häromdagen! Och så var jag och fikade med Miranda för ett tag sen. Detta kallas - i alla fall för mig - vardagslyx!


Fotade med appen Vingette i min HTC Incredible S
Lottas muffins var helt fantastisk!

Nej, nu ska jag röra på fläsket (det lilla jag har kvar efter mina två sjukomgångar! Bra att jag ska tjocka lite godis nu då!)
PUSS

PS: Vad hände med att jag INTE skulle vara en skräp-fia? Muffins, godis.. på vardagar?! Nä, men som sagt det är inte så mycket kvar av mina forna former så det är dags att bättra på de lite! ;) DS