HUR GICK DET ATT FLYGA MED NOAH?

Jo, det gick alltså så bra! Från flygbussen till svärmor hämtade oss på Bardufoss. 
Noah satt i sjalen hela vägen, förutom på flyget då jag hade honom i mitt knä. 
Jag hade förbokat flygbuss med spädbarn så allt var klart för oss när vi kom och det var bara att gå på. 
På flygplatsen somnade han i sjalen och jag kunde checka in oss i lugn och ro. Jag fick hjälp att lyfta upp kofferten på bagagebandet. I securityn gjorde de i princip allt åt mig. De höll Noah medan jag tog av mig sjalen, de hjälpte mig att få på mig sjalen igen och packade ihop mina saker i en sån låda som jag kunde ta med mig och packa ihop i lugn och ro. 
Det var ett medvetet val att ha lite ont om tid för då skulle vi slippa vara där så länge, så jag hade 20 minuter från att securityn var färdig till att vi fick gå ombord. På den stunden blandade jag mat och drack en kaffe. 
På planet fick jag hjälp till att sätta fast oss och så fick jag kallvatten till Noahs flaska. Det tog en stund innan planet kunde taxa ut från gaten och då blev han otålig. Han såg flaskan men fick inte mat, för det ville jag ge honom när vi lyfte för att han skulle få något annat att tänka på och utjämna eventuellt tryck i öronen. Så var han ganska trött för han hade blivit väckt gång på gång under resan. Så då gnydde han och grät lite, men när planet lyfte och han fick flaska så blev det tyst. Inom 15 minuter så sov han och gjorde det hela flygresan! Alltså, vilken bebis jag har! 
(null)

(null)

Så kom vi till Bardufoss och där mötte en stolt farmor oss! Så mysigt! Så i går hade vi det fint, med lite besök här och så åkte vi till gammelfarfar som bor på hem och var där en stund. 
På kvällen när lilleman somnat så satt vi ute en liten stund på altanen med varsin Gin Tonic och pratade. 
(null)

Jag la mig inte förrän 00:26 i natt för vi såg bröderna Ingebritsen springa 1 mile i Diamond league. Så i dag är jag lite trött men jag ska lägga mig en stund till med Noah nu.

Hoppas ni får en fin vecka!
PUSS