BILLIONS

Här i huset har vi ganska mycket fritid på kvällarna, eftersom att jag nu börjar bli färdig med plugget och jag har inget extrajobb längre. Mannen jobbar till 17 så är det middag och sen - eftersom att vädret inte kan bestämme sig för november eller maj - så ligger vi mycket på soffan. Så då är det bra att vi har en serie och se på tillsammans. 
Vi har sett ett par redan sedan vi blev ihop, bland andra The Killing och Big little lies. Nu har vi hittat en som går på HBO som heter Billions. Den är väldigt bra! Serien handlar om den federala åklagaren Chuck Roades (Paul Giamatti), som ska försöka ge sig på att avslöja den folkkäre men fulspelande miljardären Bobby Axelrod (Damian Lewis, från Homeland ). De är båda stora profiler i New York och det utvecklas snart till ett spel med höga insatser. Maggie Siff (fru till åklagaren) är hon som spelade Tara i Sons of Anarchy. Det är även en svensk stolthet med här, nämligen Malin Åkerman (fru till miljardären). 

 
Siffs karaktär Wendy Roades (fru till åklagaren) jobbar som psykolog hos företagen som Bobby Axelrod driver vilket är en fin twist på hela serien. Här måste både karriärer och äktenskap tas hänsyn till. 
Gillade ni Suits? Då är detta något för er, men med lite mer tävling mellan bara två män, som alltid ska tävla om allt! Hoppas våren vänder snart men till dess har ni ett bra TV-tips!
PUSS 
1 Lorissa Lovebomb:

skriven

Jag spenderar ocks mycket tid i soffan, det här vädret är verkligen hemskt.

Svar: Ja, kan knappt fatta att det är maj... :( hoppas sommaren smäller till snart :)
Maria Pettersson

2 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

skriven

Har missat den serien så tack för tipset! :)

Svar: Så bra :) varsågod!
Maria Pettersson

3 Katta:

skriven

Har inte sätt den, ska kolla in! :D

Svar: Gör det! :)
Maria Pettersson

4 Gabriella:

skriven

Verkar jättebra!!

Svar: Ja, den är toppen :)
Maria Pettersson

5 Louise:

skriven

Ska börja se den serien snart tänkte jagså kul att läsa att den är bra :D

Svar: Så bra :)
Maria Pettersson

6 Carro:

skriven

verkar spännande :)

Svar: Ja, den är toppen! :)
Maria Pettersson

Kommentera här: